طرز تهيه چيز كيك بدون گلوتن با طعم ليمو

۶ بازديد

طرز تهيه چيز كيك بدون گلوتن با طعم ليمو


بيشترين ميزان گلوتن در گندم و البته نان يافت مي شود. بحث هاي فراواني در مورد اين نوع پروتئين وجود دارد. عده اي آن را مفيد دانسته و برخي گلوتن را پروتئيني زيان بار مي دانند.  با اين وجود گلوتن براي افرادي كه دچار بيماري هايي نظير سلياك (Coeliac) هستند خطرناك است. اگر به هر دليلي دنبال دستور پخت كيك بدون گلوتن هستيد ادامه ي اين مطلب را با ما همراه باشيد.

persianpishraneh.com

چيز كيك بدون گلوتن

چيز كيك ليمويي ظاهر روشن و كرمي دارد. اسيد ليمو موجود در بافت كيك نيز طعم بسيار جذابي پديد مي آورد. براي شيرين كردن اين كيك بدون گلوتن از عسل استفاده شده و پايه ي خمير آن تارت آرد بادام است. جداي از طعم فوق العاده اين كيك، نبود گلوتن در آن يك مزيت براي برخي افراد كه رژيم غذايي يا پزشكي خاصي را دنبال مي كنند بشمار مي رود. بايد دماي پخت اين كيك بدون گلوتن پايين تر باشد. دليل آن وجود عسل است كه از مواد اوليه ي ديگر كيك ها سريع تر رنگ عوض مي كند و به سمت قهوه اي خواهد رفت.

نكته اي كه در پخت اين كيك اهميت دارد ميزان دقيق عصاره ي ليمو است. در صورتي كه اين ميزان بيش از حد مجاز باشد طعم كيك به سمت ترشي حركت مي كند. با توجه به اينكه ماست يوناني (يكي از مواد اوليه اين كيك) اندكي ترش و تند است افزودن بيش از حد عصاره ليمو باعث مي شود كيك شما طعم ناخوشايندي پيدا كند. يكي از مواد اوليه ي ديگر اين كيك خلال پوست ليمو است. دقت كنيد كه بخش زرد پوست ليمو را بايد جدا كنيد. بخش هاي سفيد و داخلي پوست ليمو تلخ بوده و طعم كيك شما را ناخوشايند مي كند.

مواد لازم چيز كيك بدون گلوتن

  • ۱ و ¼ پيمانه آرد بادام (براي تارت)
  • ۸ عدد خرماي خرد شده (براي تارت)
  • ۲ قاشق غذاخوري كره آب شده (براي تارت)
  • حدود ۷۰۰ گرم پنيرخامه
  • ¾ پيمانه عسل
  • ۱٫۵ قاشق چاي خوري وانيل
  • ¼ قاشق چاي خوري نمك
  • ۴ عدد تخم مرغ متوسط در دماي اتاق
  • ¼ پيمانه عصاره ي ليمو (بهتر است از عصاره ي ليموي تازه استفاده كنيد.)
  • ۱ قاشق غذاخوري خلال پوست ليمو
  • ¼ پيمانه ماست يوناني پرچرب
  • ۱ پيمانه ماست يوناني بدون چربي (براي لايه بالايي)
  • ۲ قاشق غذاخوري عصاره ليمو و ۱ قاشق غذاخوري خلال پوست ليمو (براي لايه بالايي)
  • ¼ پيمانه عسل (براي لايه بالايي)
  • ½ قاشق چاي خوري وانيل (براي لايه بالايي)

طريقه پخت چيز كيك بدون گلوتن

ابتدا فر را روي ۱۷۵ درجه سانتيگراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) بگذاريد تا گرم شود.

قالب كيك را آماده كرده و يك قطعه كاغذ روغني را در كف آن بگذاريد. در قالب هاي مخصوص كيك اطراف آنها از كف قالب جدا مي شود. اين نوع قالب ها ايده آل هستند. كافي است كنار قالب را جدا كرده، كاغذ روغني را روي كف بگذاريد و سپس كناره ي آن را سر جاي خود محكم كنيد.

اطراف و كف قالب را (شامل كاغذ روغني) با كره چرب كنيد.

در يك غذاساز آرد بادام، خرماي خرد شده و ۲ قاشق غذاخوري كره آب شده را مخلوط كنيد.

مواد حاصل را در كف قالب ريخته و به مدت ۸ الي ۱۰ دقيقه داخل فر بگذاريد. بدين ترتيب تارت آرد بادام آماده خواهد شد. كافي است لبه هاي تارت به رنگ قهوه اي درآيد.

درجه حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سلسيوس (۳۲۵ درجه فارنهايت) كاهش دهيد.

در يك ظرف پنيرخامه را هم بزنيد تا حالت نرمي به خود بگيرد.

عسل، وانيل، نمك و ۲ عدد از تخم مرغ ها را به پنيرخامه اضافه كنيد. مخلوط را خوب هم بزنيد.

۲ عدد تخم مرغ ديگر را اضافه كرده و دوباره هم بزنيد.

عصاره ليمو و خلال پوست ليمو را افزوده و كاملاً تركيب كنيد.

مواد حاصل را روي تارت داخل قالب بريزيد.

سيني فر يا يك سيني بزرگ را تا نصفه از آب پر كنيد و قالب كيك را داخل آن بگذاريد. دقت كنيد كه فويل آلومينيومي كه اطراف قالب پيچيديم براي جلوگيري از نفوذ آب به داخل آن بود. بگذاريد حدود ۶۰ دقيقه كيك داخل فر بماند. در اين مدت كيك تقريباً آماده مي شود و اندكي وسط آن نرم است.

هنگامي كه كيك در حال پخت است، مواد لازم براي لايه بالايي را در يك ظرف تميز مخلوط كرده و كنار بگذاريد.

كيك را از فر بيرون بياوريد. خمير حاصل را روي آن بماليد. براي مدت ۱۰ دقيقه دوباره آن را داخل فر بگذاريد.

حدود ۱ الي ۲ ساعت در دماي اتاق كيك را سرد كنيد. سپس براي چند ساعت ديگر آن را داخل يخچال بگذاريد. چيز كيك بدون گلوتن شما آماده است. نوش جان …

 persianpishraneh.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.